Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Yeay... hanya beberapa hari saja mahu pulang...
Saat melihat-ligat PA system untuk mereka yang berdebat, aku dikhabarkan bahawa jadual exam akhir sudah dipaparkan di laman web.. Sungguh teruja kerana mahu melihat aku pulang awal dan memulakan kerjaan agak awal dan mendapat gaji agak awal.. Gitu la al kisahnya...

Mahu saja aku menerobos ruang web kerana mahu pantas mendapatkan maklumat yang dicari.. aku kira... larian aku jua lebih pantas untuk mendapatkannya.. tapi.. apa saja yang aku bisa lakukan.. hanya sabar menunggu... TADA...

Yeay... First paper aku 3 Nov dan second paper aku 8 Nov.. maknanya... aku dapat pulang 7 hari lebih awal.. bagus bukan..

Menunggu selama 4 semester untuk balik awal memang menyusahkan.. tapi apapun jua.. kali ini aku dapat jua merasakannya..

Wow.. best..
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers