Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Menyanjung gagasan 1 Malaysia
Macam tak percaya, aku ke Stadium Perak semalam. Apa pun yang terjadi sebenarnya hati ini tidak rela untuk ke stadium, hanya untuk berpenat-penat tapi meriahnya tidak terkata.

Gagasan 1 Malaysia, cadangan YAB Datuk Seri Diraja Najib Tun Razak merupakan satu gagasan perpaduan kaum yang semakin diterima ramai di Malaysia. Tuntutan perpaduan itu sangat penting dalam membentuk negara bangsa yang pembentukannya terbantut sejak dulu lagi. Aku fikir, ini satu gagasan yang dapat merapatkan jurang perbezaan antara kaum di Malaysia.

Hrmmm.. Aku hanya berharap gagasan ini akan berjaya menarik minat semua rakyat untuk kembali menyokong kerjaan.

Kami menyokong 1 Malaysia..
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers