Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Tiada lagi cinta.....
Maka semalam, aku tidak mampu lagi untuk terus menunggu, terus berharap bagai orang bodoh, berusaha untuk mengubah segalanya mengikut rentakmu tapi apakan daya.. aku jua punya hati dan perasaan.

Natijahnya... hasilnya..apa yang kamu mahu, itu yang kamu inginkan. Aku tidak punya daya lagi untuk bermuka-muka dengan engkau.. Terima kasih atas segalanya dan kamu juga perlu berterima kasih kepada aku atas apa yang kamu terima.

Maaf kerana telah mendelete kamu dari Pesbuk, dari YM , jika boleh membuang kamu dari menonton blog ini.. tapi malangnya tidak boleh.. Kerana apa, kerana aku tidak perlukan kamu dalam hidupku sepertimana kamu tidak memerlukan aku dalam hidupmu..

Selamat jalan....
1 komentar | edit post
Reaksi anda: 
Berita baik kepada peminjam MARA
Kalau dilihat kepada trend hari ini, jika cemerlang, pinjaman bertukar menjadi biasiswa. Mengikuti langkah PTPTN, jika memperolehi Ijazah Kelas Pertama... tak payah bayar.. jadi biasiswa la.. Tapi MARA.. kalau dapat 4 flat untuk CGPA.. memang tak payah bayar..

Tapi sebelum ni pun, kalau agak cemerlang, memang tak perlu bayar full, bayar setengah saja.. Kan dah cukup nikmat bukan.. Itulah kerajaan Malaysia, yang penuh dengan pembelaan.. (ahakz.. memuji kerajaan pula).

So... peminjam MARA..belajar lah bersungguh-sungguh ok..leh dapat biasiswa.. best kan...

p/s: Dak dak UiTM tak layak nak dapat pinjaman MARA.. PTPTN saja ya..
0 komentar | edit post
Reaksi anda: 
Semester ini yang penuh dengan: Berjalan-jalan
Semester akhir.. bukan untuk graduasi.. tetapi semester akhir untuk ke kuliah, kerana akan menghadapi latihan praktikal semester hadapan...

Fakta semester ini, duduk luar, NR... non residen yang membuatkan aku semakin aktif dan giat berjalan ke hulu dan ke hilir..

Bagaimana ya. tidak penat kah..

Penat? Seronok chu ols..

Destinasi yang selalu di tuju...
  • Teluk Batik
  • Lumut
  • Ipoh
  • Setiawan
  • Manjung
  • Pulau Pinang
  • Langkawi (seb baik tak jadi)
Selalunya, aku berjalan tanpa rancangan.. terkadang pukul 4 pagi pun boleh berjalan ke Lumut semata untuk menjalankan tugas sebagai pelajar..membuat esaimen.. AYOK... A2K apa orang nak kata kan...

Yang penting, masih lagi berupaya menggapai lambaian menara gading itu dengan belajar bersungguh-sungguh..

Kannnnn
1 komentar | edit post
Reaksi anda: 
  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers