Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Teks Pengacaraan Majlis, EMCEE untuk Majlis Rasmi dan Berprotokol
Salamz... Sudah beberapa lama juga ya aku tidak menjengah ke laman blog ini ya. Sejak aku ada mengarang satu post yang bertemakan Pengacaraan Majlis.. Rupanya, ramai juga yang menjengah ke laman blog aku dengan kata kunci Google: Pengacaraan Majlis.

Ok la.. kerana ramai juga yang menginginkan aku memberikan perkhidmatan menyediakan teks juru acara atau pengacara majlis, aku akan berusaha untuk memenuhi semua permintaan ya..

Dan , kali ini aku membuka perkhidmatan kepada mereka yang diluar sana yang menginginkan perkhidmatan aku ini. Seperti biasa.. aku akan caj hanya RM 5.00 untuk satu acara. Murah bukan?

Ala.. hanya untuk menampung elaun makan saja.. bukan untuk mengaut untung tetapi hanya untuk memberikan perkhidmatan... Ki kiki ..

So.. sapa saja di luar sana inginkan perkhidmatan penulisan Skrip Pengacaraan Majlis atau Acara, boleh mengemelkan butir-butir berikut

* Nama Penuh Acara dan Tema Acara.
* Jenis Acara
* Aturcara Majlis
* Senarai tetamu kehormat berserta dengan Pangkat, Gelaran, Jawatan
* Senarai jemputan yang mempunyai tugas, Cth: Pembaca doa

hantarkan ke e-mel : ridhwan@isiswa.uitm.edu.my.. Aku akan sediakan secepat mungkin dan mungkin mengambil masa maksimum 3 hari.

Terima kasih juga kepada rakan-rakan yang menyokong aku mengadakan kembali perkhidmatan ini...
edit post
Reaksi anda: 
2 Responses
 1. Anonymous Says:

  terima kasih sebab dah selesaikan masalah saya .


 2. Anonymous Says:

  mmm..lambat pulak tau. majlisnye esok. lain kali leh :)


Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

 • Jerit-Jerit di Sini

  Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

  Followers