Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Akan Datang.... by IDEA Pujangga Production
Huh.. sudah tidak sabar rasanya untuk melangkah ke minggu yang ke sepuluh kerana waktu itulah Event aku di bawah production yang baru ditubuhkan ini berlangsung.. IDEA Pujangga Production...Namanya sungguh sedap sekali.. Malam Sireh Pulang Ke Gagang... nantikan saja kemeriahannya.

Esok, kelas akan bermula dan kelas yang pertama tentunya OE, class yang aku sangat tunggu-tunggu untuk menunjukkan kepada team tentang teaser pertama kami. Bermotifkan hitam bersulamkan watak tepak sireh... sangat klasik.. dan dicetak di atas kertas conteng berwarna coklat... elegan dan klasik pula...

Inilah rupanya teaser pertama kami.. Pabila di cetak, sangat cantik dengan kemasan coklat hasil gabungan dengan warna kertas... Esok kami akan minta pengesahan dan cuba menaikkan poster ini di papan-papan kenyataan yang berkenaan...

Chayok..
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers