Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Cinta tak semestinya bersatu.....
Cinta tak semestinya bersatu?? Sejak malam tadi memikirkan ungkapan tersebut setelah menonton episod akhir EmilEmilda semalam. Ye ker... Kiranya gue sendiri tidak pasti akan keadaan itu... Lantas gue terpikir jua ya apa juga yang berlaku petang semalam secara kebetulan atau suratan.. Kih kih kih...

Pagi yang ala2 chomel ini berjalan agak lancar.. Tiada lagi alat2 mekap tekeluar dari isi perut juga hari ini juga aku melabuhkan punggung disebelah seseorang yang gue perhatikan sejak azali... Sudah......

Memori kenangan silam.Berjalan2 jalan bersama di mall adalah satu keadaan yang mengebestkan/mengasyikkan walaupun hanya berjalan2 dan makan2 di kedai buku... Dengan mata tertumpu ke matanya yang kuyu.. Sememangnya gue kini cinta akan matanya juga wajahnya jua. Tapi gue sedar akan ungkapan emilda semalam... Cinta tak semestinya bersatu!!
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers