Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Sabtu yang merengsakan.....
Argh.... kerja di hari sabtu ekceli memang memboringkan kerana semuanya sedang enak tidur di kamar yang indah ya... Tapi gue terpaksa bangkit seawal 7 pagi untuk bersiap-siap untuk ke tempat curah bakti..

Tiada banyak pelanggan kala hari sabtu... Hanya 3-4 orang saja yang datang melawat kami berdua... Owh ya.. kerja bersama kak Nana memang mengasyikkan kerana semua kerjaan dapat dilakukan dengan sempurna sekali. Hanya hari ini kurang customer, dapat bergebang sambil membuat seting bagi modem Titus yang sudah tunggang terbalik seting nya itew..

Mau di jadikan cerita jam sudah menunjukkan jam tepat 12.30. kiranya sudah mau tutup ya. Telepon dari seorang agen kami yang mau didaftarkan pelanngannya...Ketika itew rakannya sudah bersiap mekap mau jalan ke tempat keramaian..Argh... terpaksa pula register agen ini.. Tidak apalah.. hanya satu ya..

"Hi Uols!!"

"Sudah tutup ya!!" Kataku di dalam hati saja kerna terpandang saja wajahnya sudah cukup menderaukan dan merengsakan otak!!!

"Erk... Bos.."

"Goin back oredy?"

"Nope, just get ready"

"Just drop by to get somethin"

"Owh"Argh... rasenya mau saja menangis kerana datang pula di kala ini.. Tapi kiranya bagus juga ya kerana datangnya ia dapatla gue reques macam2!!.. Kiranya setelah apa saja yang telah di ambil di opis ini telah selesai.. terpacul di mulut gue ini yang membawa ke lembah kerja lebih masa tanpa gaji!!

"Bos... my computer is too slow.. Just want to get ur permision to reformat dis PC"

"Owh, no need to reformat, just uninstall all the programe dat u didn't use"

"Owh, I will do it later"

"NVM.. I will do for u rite now"Argh... Kenapa ya masa ini kiranya baik benar bos gue yang tercinta itew ya..

Tapi setelah gue setia menemani tukang bayar gaji gue itew hampir 1 jam 30 minit. Satu ungkapan yang boleh membuatkan aku pengsan

"Afta dis, just pack dis PC to my car.. I will bring to JayBee, I will bring my extra pc for u monday"

Argh..........
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers