Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
AJL: Tukar logo baru pula

Logo LamaLogo Baru


Pihak penerbitan Juara Lagu sekali lagi membuat perubahan setelah perubahan demi perubahan dalam format, nama.. dan kali ini logo pertandingan.

Untuk pengetahuan semua.. Logo lama Juara Lagu telah digunapakai sejak tahun 1997 (sebelum itu tiada logo yang spesifik).. dan digunakan sehingga tahun lepas (AJL24). Bagi aku perubahan yang dilakukan perlukah mempunyai signifikan untuk tahun-tahun mendatang... Aku hanya percaya tahun hadapan, logo bertukar lagi kerana pada logo yang baru ini, langsung tiada kesan-kesan unik (biasa-biasa saja)... yang boleh di gunakan untuk beberapa tahun lagi.

Tetapi itulah hakikatnya... Kita terpaksa terima kerana perubahan dilakukan ada sebab musababnya.. hanya TV3 yang tau...


edit post
Reaksi anda: 
4 Responses
 1. tak sabar nak tggu ajl kali nii


 2. Zetchi Henry Says:

  memang setiap benda perlukan perubahan
  menarik juga loga baru tu
  mesti ramai yg tertarik.

  hurm.. inilah salah satu cara ajl
  nak naik ratingnyer..
  ye lah selepas siti undurkan diri..
  mungkin :-D


 3. ya.. mungkin jua..kerana rating menjatuh..


 4. Anonymous Says:

  KELAS ACCOUNT PART 5 uitm perak (2011)

  kami nak pukul kau sbb kutuk uitm perak


Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

 • Jerit-Jerit di Sini

  Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

  Followers