Penafian

Semua entri dalam laman blog ini adalah luahan jiwa dan raga semata-mata, tiada kena mengena dengan hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Entri di dalam blog ini tidak sesuai untuk bahan rujukan rasmi dan pihak kami tidak bertanggungjawab di atas apa-apa kejadian tembak-menembak, sepak terajang dan tendang-menendang di atas penggunaan bahan dalam laman blog ini. Harap maklum.
Acara dan Mesyuarat.. memang tak dapat dipisahkan...
Huwaaa... sungguh banyak sekali ya meeting serta discussion yang perlu aku hadir ya... Itu dan ini, hari itu dan hari ini, masa itu dan masa ini...!!! Memenatkan juga ya.. terkadang aku terasa bahawa ada sedikit kerugian meluangkan masa untuk menghadiri meeting ini kerana terkadang jua tiada pengisian yang spesifik dan hanya untuk mengumpat semata (Walaupun aku yang memulakannya kerana tersangat bosan) Ahakzz....

Apa perlunya meeting ini jika tiada pengisian yang spesifik? Mahu bertemu dengan aku yang tersangat chomel ini aku kira.. Mungkin jua ya.. tapi mungkin kerana tiada perancangan yang spesifik.. ini adalah membuang masa bukan.

Hrm.. ntahlah.. yantg pasti, untuk tidak mengelakan pertelingkahan, terpaksa jua aku menghadiri meeting dan discussion ini.. tapi bagus jua... kerana kita akan diupdatekan dengan informasi yang baru.. lebih senang untuk melakukan kerjaan.

Huwaa..... malam ini sekali lagi 2 meeting yang perlu aku hadiri.. sungguh penat ya..

(Teringat bila aku dipanggil meeting seminggu sekali oleh Mr Victor, kak Nana bersama Lony.. Huwaa.. rindu sama kalian)
edit post
Reaksi anda: 
0 Responses

Post a Comment

Makasih sebab comment ya....

  • Jerit-Jerit di Sini

    Adakah rupa baru ini lebih indah, ceria dan membuatkan mata anda terpanggil untuk meminta otak supaya mengawal anda untuk melawat laman blog ini lagi?

    Followers